preskoči na sadržaj

Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

__________________________________________

Autor: Administrator , 15. 6. 2016.

Obavijest o upisu učenika u nastavak obrazovanja za višu razinu kvalifikacije u statusu redovitoga učenika u školskoj 2016./2017. godini

Učenici koji su završili obrazovni program u trajanju od tri godine mogu u školskoj godini 2016./2017. Nastaviti svoje redovito obrazovanje, ukoliko od dana stjecanja prve kvalifikacije nisu prošle dvije godine.

Temeljem članka 4. Pravilnika o uvjetima i načinima nastavka obrazovanja za višu razinu kvalifikacije (NN 8/16), Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića, Zagreb, Konavoska 2, objavljuje

OBAVIJEST

o upisu učenika u nastavak obrazovanja za višu razinu kvalifikacije

u statusu redovitoga učenika u školskoj 2016./2017. godini

Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića organizira u školskoj  2016./2017. godini nastavak obrazovanja za stjecanje više razine kvalifikacije u programima obrazovanja:

1. Računalni tehničar za strojarstvo

2. Tehničar za mehatroniku

3. Tehničar za energetiku

Pisani zahtjev za nastavkom obrazovanja mogu podnijeti učenici koji su završili obrazovni program u trajanju od tri godine, pod uvjetom da:

- prosjek ocjena svih razreda srednjeg strukovnog obrazovanja u prethodno završenom strukovnom obrazovanju iznosi najmanje 3,50 zaokruženo na dvije decimale

-    od završetka trogodišnjega obrazovanja nije istekao rok od dvije godine.

Učenik odnosno roditelj ili skrbnik malodobnoga učenika obvezan je do 5. srpnja 2016. godine podnijeti Školi pisani zahtjev za nastavkom obrazovanja uz koji je obvezan priložiti izvornike ili ovjerene preslike prethodno stečenih razrednih svjedodžbi i svjedodžbe o završnom radu. U zahtjevu se obvezno navodi obrazovni program u kojem se želi nastaviti obrazovanje u statusu redovitoga učenika.

Ostvarivanje prava nastavka obrazovanja za višu razinu kvalifikacije uvjetuje se polaganjem razlikovnih odnosno dopunskih ispita koje određuje Nastavničko vijeće. 

O zahtjevu za nastavkom obrazovanja, odlučit će Nastavničko vijeće rješenjem koje će se pisano dostaviti svakom učeniku.


Priloženi dokumenti:
Obavijest_o_nastavku_obrazovanja.pdf (385.59 KB)


CMS za škole logo
Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića Zagreb / Konavoska 2, HR-10000 Zagreb / www.ss-strojarskatehnicka-fbosnjakovica-zg.skole.hr / ured@ss-strojarskatehnicka-fbosnjakovica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju