preskoči na sadržaj

Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

__________________________________________________

Autor: Administrator , 12. 12. 2017.

Stručni posjet   

               Dana 10. studenog 2017. učenici 3B (Tehničari za mehatroniku) u pratnji profesora Saše Tatar i Davora Đurinovića posjetili su tvrtku DOK-ING.

Zahvala DOK-ING-u na detaljnom predstavljanju programa.

DOK-ING je privatna tvrtka sa 200-tinjak zaposlenih koja je počela sa strojevima za razminiranje, vatrogastvo i rudarstvo, a u novije vrijeme počeli  su se baviti i elektro-mobilnosti.

Vlastitim znanjem i iskustvom u ovoj tvrtki razvijaju prototipove i strojeve za specijalne namjene (strojevi za razminiranje, za gašenje požara, za rudarstvo, te razna rješenja za razvoj urbane elektro-mobilnosti).

Kroz tvrtku su nas proveli gospodin Ivo Zamberli i gospođa Gordana Modrušan Horvat, koji su nam pobliže objasnili tvrtku i njihove strojeve.

Tvrtka je oduševila učenike jer se bavi upravo onim stvarima koje oni trenutno uče na redovnoj nastavi – senzorika, pneumatika, mikroupravljači, daljinsko upravljanje, robotika (manipulatori) itd.

Još jednom hvala DOK-ING-u što su nas primili i proveli kroz svoje pogone.

Pogledajte slike!


Priloženi dokumenti:
Strucni_posjet_tvrtki_DOK.pdf (376.70 KB)


CMS za škole logo
Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića Zagreb / Konavoska 2, HR-10000 Zagreb / www.ss-strojarskatehnicka-fbosnjakovica-zg.skole.hr / ured@ss-strojarskatehnicka-fbosnjakovica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju