preskoči na sadržaj

Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića Zagreb

 > Naslovnica
Vijesti

__________________________________________________

Autor: Administrator , 8. 2. 2018.

Intervju s roditeljima – odgovori koje je dobro znati
                U listopadu 2017. godine, u orgarizaciji Ureda za suzbijanje zlouporabe droga održan je godišnji sastanak Radne skupine za Sustav ranog upozoravanja u slučaju pojave novih psihoaktivnih tvari u Republici Hrvatskoj na kojojem je usuglašena konačna verzija brošure "Intervju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati…

Intervju s roditeljima – odgovori koje je dobro znati

U listopadu 2017. godine, u organizaciji Ureda za suzbijanje zlouporabe droga održan je godišnji sastanak Radne skupine za Sustav ranog upozoravanja u slučaju pojave novih psihoaktivnih tvari u Republici Hrvatskoj.

Zadaća Radne skupine je savjetovanje Ureda o provedbi opće strategije Nacionalnog informacijskog sustava za droge, metodama prikupljanja i analize podataka, komunikacijskoj strategiji i daljnjem razvoju, aktualnim temama i trendovima koji se pojavljuju na području novih psihoaktivnih tvari, predlaganje aktivnosti i mjera te sudjelovanje u izradi radnih dokumenata i stručne literature.

Na godišnjem sastanku predstavljen je nacrt brošure namijenjene informiranju roditelja o novim psihoaktivnim tvarima, te je sa članovima spomenute Radne skupine usuglašena konačna verzija brošure "Interuju s roditeljima - odgovori koje je dobro znati" koja se nalazi u priloženim dokumentima.


Priloženi dokumenti:
Brosura_za_roditelje.pdf (3.62 MB)


CMS za škole logo
Strojarska tehnička škola Frana Bošnjakovića Zagreb / Konavoska 2, HR-10000 Zagreb / www.ss-strojarskatehnicka-fbosnjakovica-zg.skole.hr / ured@ss-strojarskatehnicka-fbosnjakovica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju